dijous, 22 de febrer del 2018

ELS ANYS 90



ELS ANYS 90 





Normalment les models de París, Milán o Nova York eren altes i primes. La industria cosmètica va començar a vendre productes al mercat les quals prometien un aspecte natural, màscares transparents,hidratants que unificaven el color de la pell, etc.


A mitjans dels 90s es van reviure colors dels 70s.Gràcies al grup de noies 'Spice Girls', els 90s tots els estils semblaven barrejar-se. Apareixen les sabates amb tacons d'agulla, les bruses, les americanes amples els jeans de talla alta, i els pantalons pirata. Els vestits eren curts però amb un estil hippy, també es començà a portar pantalons ajustats i sabates amb plataforma. Els homes portaven una camisa i una corbata, sempre ha sigut la moda per a ocasions formals.Els jeans blaus eren els més populars, però també el negre era vàlid en aquella època. Naomi.C, Clàudia.S, Cindy.C van crear els ‘Tops’ que va canviar molt en el rostre de la moda durant els 80 i 90. Moltes models famoses van començar a seguir la seva moda, com per exemple Natalia Vodianova, Kate Moss, Gisele Bündchen o Agyness Deyn.A l'any 1997 es va fer una pel·lícula, Titànic, la qual la va cantar Céline Dion 'My heart will go on' considerada la cançó més reeixida.
                                                                                                                       
Mariah Carey va ser una de les cantants més famoses fent pop, i una de les que es van destacar més fortament és l'escena musical internacional, i va batre el rècord al Billboard Hot 100. Apareixen altres cantants famosos com per exemple: Robbie Williams, Britney Spears, Christina Aguilera, Alizee i grups musicals com Take That, Spice Girls, Backstreet Boy's i N'Sync les qual van gaudir a la fama mundial.

Madonna va llençar el seu disc controversial Eròtica i una de les seves caçons més famoses, que era  Vogue. Un dels homes més famosos del món i encara coneguts però mort és Michael Jackson, i la seva cançó més famosa és Ghosts(1996), també van haver-hi més cançons però aquesta és la més famosa. Per mala sort va morir al 2009.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada